Over ons

Wegens het plotse overlijden van  apr. F. De Loecker begin 2016, werd beslist om zijn levenswerk over te dragen. Apotheker Wim Van Hulst is geboren en getogen te Mariaburg (Ekeren) en onderhield een goede verstandhouding. Hierdoor werd hem de kans geboden om zijn jongensdroom te verwezenlijken.

Zelfs bij het aanvatten van de Bachelor en Masteropleiding Farmaceutische Wetenschappen, die werd afgerond in 2012 aan de Universiteit Antwerpen, was het ultieme doel van apr. Van Hulst om ‘ooit de mensen van dienst te kunnen zijn, waarmee hij opgroeide en gevormd werd’. Na ervaring te hebben opgedaan in oa. Apotheek Olyslager, Apo. Snoeckx, Apo. Krols (Merksem), Apo. Wijnegem Shopping Center en Apo. Antwerpen Centraal, werd vanaf 1 juli 2016 die droom werkelijkheid.

Dit werd gevolgd en ondersteund door de ervaring van nonkel apr. Eric Franck, die een derde generatie van apothekers vertegenwoordigt (Apotheek Franck te Kalmthout).  Samen met het reeds aanwezige en gekende team, trachten zij zo in een familiale sfeer een kwalitatieve en persoonlijke bediening te garanderen.  

Het team van apotheek Van Hulst is geëvolueerd tot een complementaire mix van jeugdig enthousiasme en vitale werklust, dat wordt aangestuurd door waardevolle ervaring, waarbij kost nog moeite wordt gespaard om ten allen tijden klaar te staan voor de patiënt en zijn gezondheid.

 

Weetje

Het gebouw werd ontworpen door architect Jo Crepain, met als enige doel er een apotheek in te huisvesten. In 1988 was het bouwwerk voltooid waarbij op het gelijkvloers alle behoeften voor een moderne, hedendaagse apotheek werden voorzien.